2

008. 12. 28-29. Budaörs, SFJK összejövetel
Fajtamentés és baráti összejövetel került megrendezésre a Fehér Főnix kennel otthonában, melyen a Svájcban összegyűjtött adományok kerültek átadásra.
Köszönjük Zsuzsinak a szervezést!
Képek: Ilona és Roland Vogt


2008. 12. 21. Budapest DERBY CAC

Queeni kölyök osztályban lett nevezve a kiállításra, remekül szerepelt, és Nagyon Ígéretes I. címet kapott. Javasoltak minket a Best in Show körbe is, videó megtekinthető erről a galériában.
Bíró: Dr. Kittenberger-Katona Zoltán

164_0184_CD  164_0176_CD


2008. 11. 15. Online Dogshow
Idén IV. alkalommal rendezték meg az Online Kutyakiállítást, melyre mi is pályáztunk. Queeni kölyök osztályban indult, és nagy örömömre I. helyezést ért el, azaz Puppy Best in Show lett a 16 induló kölyök közül! Örömömnek azonban még messze nincs vége, Dash is szuper eredményt ért el; az FCI. I. fajtacsoportban nevezett 30 juhász- és pásztorkutya közül Best of Group IV. helyezett lett!
Bíró: Komáromi Diána 
    

 

2008. 10. 26. Dombóvár CAC
Ezen a kiállításon mindkét kutyámmal részt vettem, és igen jó eredményekkel tértünk haza: Queeni kölyök osztályban Nagyon Ígéretes I. címet kapott, Dash pedig nyílt osztály győztese, azaz Kitűnő I. és CAC lett.
Bíró: Gellén Tibor

Dash és Skylie  Dash beállítva
 

2008. 09. 28. Pomáz SFJK Speciálkiállítás
A Svájci Fehér Juhászkutya Klub szervezésében Pomázon Tenyészszemle, Wesen Teszt és Speciálkiállítás volt, melyre mi is neveztünk Queenivel. Bébi osztályban indult, és Nagyon Ígéretes I. címet kapott, majd kiérdemelte a megtisztelő "SFJK Bébi Szuka Győztes 2008" címet is.
Bíró: Tátrai Péter
 

2008. 09. 01-04. Látogatás a Wendigo's Wind kennelnél
4 napot töltöttem kutyáimmal Fertőszentmiklóson, a Wendigo's Wind  kennelnél. Sokat kirándultunk, fényképzkedtünk, kutyáztunk, találkoztunk az Angie's Angels colliekkal, majd mindezt egy vasadi tereléssel koronáztuk meg. Queeni első ízben találkozott birkákkal, de hősiesen kísérgette őket a pályán.
Köszönöm Móninak a vendéglátást, és Áginak (NN kennel) a terelést.

Dash és Queeni  Lady és Dash
 

2008. 08. 10. Kirándulás a Tettyén
Ismét összejöttünk barátainkkal a Tettyén egy nagy kirándulásra. Kis Oszkár (Hobby Borders) barátunknak köszönjük szépen a csodás képeket!

Queeni csüccs  Queeni és Dash  Skylie és Dash
 

2008. 08. 09. Komlói Kutyadélután
Megtartottuk első kutyás összejövetelünket "Komlói Kutyadélután" címmel. Szép számban érkeztek nevezések Komlóról és Pécsről egyaránt, és igen jó engedelmességi gyakorlatokat láthattunk. A verseny szünetében fantasztikus Dog Dancing bemutatót láthattunk élőzenei kísérettel, melyet nagyon köszönünk Csizmadia Editnek, és férjének Sándornak.
Verseny helyzettei:
I. Bora (border collie), II. Szulejmán † (kaukázusi), III. Dolly (labrador)

Szuli  Lola  Skylie 

 

2008. 07. 26. Tatabánya, SFJK baráti összejövetel
Maroknyi lelkes fehérjuhászos csapatunk  találkozót és főzőcskét szervezett Tatabányán, a Vénuszvölgyi-Vitéz kennel portáján. Egész napos programmal: kutyaiskolával, bemutatóval, lovaglási lehetőséggel vártak minket. Queenivel fantasztikusan éreztük magunkat, köszönjük a szervezőknek!
 

2008. 07. 05. Pomáz SFJK CAC
Pomázon került megrendezésre a Svájci Fehér Juhászkutya Klub CAC kiállítása, melyre mindkét kutyámmal neveztem. Queeni Nagyon Ígéretes I., Best Baby és "Legszebb Svájci Fehér Juhászkutya Bébi 2008" lett, továbbá részt vett a Best in Show programban is. Dash szintén szép eredményt ért el, Kitűnő I. és CAC címeket kapott. Köszönjünk a szervezőknek a gazdag programot.
Bíró: László István

6  szocso2
 

2008. 06. 28. BH II. vizsga
Dombóváron jártunk mindkét kutyával, Dashsel raktam le a BH II. vizsgát.
Bíró: Kőfalvi Tamás

2008. 04. 05. Siófok APKK Speciál Terelőverseny
Az Angol Pásztorkutya Klub rendezésében speciális terelőversenyen vettünk részt Dashsel. Mint kiderült, nyers (azaz kutyát még nem látott) birkákkal kellett elsőként nekünk pályára lépnünk, ami nem bizonyult könnyű feladatnak. Dash mindvégig megőrizte lelkesedését, minden fáradsága ellenére, végül sikerült megszereznünk a III. helyezést!
Bíró: Patkó Istvánné

DSCF-siofok-193  DSCF-siofok-194  dash (4)

 

2008. 03. 29. Budapest MKSZ CAC
Idei év első kiállításán Dash nyílt osztályban Kitűnő I. és CAC minősítést kapott.
Bíró: P. Szabó Béla

2008. 03. 01. Székesfehérvár Húsvét Kupa Terelőverseny
Idei első terelőversenyünkön Dash frissen szerzett marhahajtó tudománya megmutatkozott, és óriási vehemenciával ment a birkákra. A túlzott lelkesedés ellenére is jól szerepeltünk, V. helyezést értünk el.
Bíró: Csepcsényi Lajos

2008. 02. 09. OTK Díjkiosztó
Mai napon volt Budapesten az OTK díjkiosztója, amin horvátországi tartózkodásunk miatt nem tudtunk részt venni. Mint értesültem róla, előző éves szép eredményeinek köszönhetően Dash lett a 2007-es év Fiatal Évgyőztese!

2008. 01. 28. - 02. 18. Grabovac (Hr) Wendigo's Wind kennelnél
Ezt a pár hetet Dashsel Horvátország egyik legcsodásabb táján, a Plitvicei tavak közelében töltöttük. Kipróbáltuk a marhahajtást is, Dash nagyon élvezte. Köszönjük Németh Móninak a vendéglátást.

 

 

 

:: Copyright 2013 :: Design by csjudit ::

::  Dashing Dawn kennel  ::  Dezső Tímea  ::  Hungary - Martonvásár  ::  +36303604627  ::